Aktuellt


Torsdagen den 13 maj blir det tipsrunda både för barn och vuxna med start från Värbytorget. Ni är välkomna mellan kl 12.00-16.00! Rundan tar drygt 1 timme. Ni kan gå rundan ända in på kvällen och lämna in tipslappen på angiven adress.

Några överraskningar, aktiviteter väntar på er längst tipsrundan. Vid Gröningen har ni möjlighet att köpa läsk, kaffe och kaka som uppfriskning.

Vi bjuder alla barn som lämnar in sin tipslapp på torget innan kl 16.00 på godispåse! Det blir fina vinster, tre för vuxna och tre för barn. Alla är välkomna att delta, men bara medlemmar i vår förening som kan få vinst.


Välkomna till en skön vårpromenad i Bara med en spännande tipsrunda!

Sex olika fackeltåg kommer att starta kl 20.00 på Valborgsmässoaftonen. Dessa kommer att passera stora delar av byn under ca en timme. Håll utkik, vinka till oss, tänd era ljus, och hälsa våren välkommen tillsammans med oss!
Vi tog kontakt med SmartDNA, som har marknadens enda godkända märkDNA.


Att DNA-märka stöldbegärligt gods innebär att du avskräcker kriminella från att stjäla det.

Skulle märkt gods trots detta ändå stjälas blir det svårare att sälja det vidare för att det går att spåras av Polisen.

Det är stor chans att via märkningen godset hittar tillbaka till dig.
Att kunna bindas till en brottsplats innebär hårdare straff och dryga böter. Det blir inte lika kul att stjäla föremål märkta med SmartDNA. Märkningen går att identifiera världen över!


Vi har förhandlat rabatterade priser på två av företagets produkter.

  • SmartDNA Hem/Kontor 600 kr inkl moms (ord pris 785 kr)

  • Katalysatormärkning kit 450 kr inkl moms (ord pris 536 kr)

Läs information om dessa på www.smartdna.se


Vi låter alla Barabor ta del av erbjudandet! För att få dessa priser ange vår rabattkod på hemsidan www.smartdna.se när du lägger din beställning.


Rabattkod: Baraborna 2021.


Är vi många som beställer från ett område, kan vi sätta upp även infartsskyltar som varnar om att hela området är otryggt för tjuvarna. Håll kontakt med grannarna och informera oss om ert område kvalificerat sig för märkningen. Väljer du att handla via detta erbjudande tjänar du in mer än medlemsavgiften, som är 80 kr per hushåll. Är du inte medlem än? Stöd gärna oss genom att bli det nu!