Aktuellt

Vi har inte flera planerade aktiviteter under 2022.

Vi går inte i vinterdvala för det, utan avrundar året och förbereder nästa år genom att göra budget, verksamhetsplan, informationsbroschyr mm.Vi hoppas träffa er på årsmötet måndagen den 27 februari kl 19.00 på Värbygården!

Underlag såsom dagordning, verksamhetsberättelse hittar ni här senast två veckor innan mötet. Har ni förslag som bör behandlas på årsmötet, se till att skicka det till oss senast den 6 februari.


Ha en mysig och skön vinter!

önskar

Styrelsen

Uppdaterat: 11 okt.


Under coronakrisen har det skapats enorma mängder pengar. Sveriges penningmängd har ökat med 635 miljarder under 2020, det är en ökning med 19,2%! (SCB:s uppdaterade statistik) Hur går det egentligen till när nya pengar skapas? Och var har alla nya pengar hamnat någonstans?

Det blir ämnet för höstens medlemsmöte. Vi bjöd in den ideella föreningen Positiva pengar att ge oss inblick i dessa frågor.

Efter föredraget tar vi upp förslag till tre stadgeändringar. 1. Förtydligande av §10, punkt 10

Firmatecknare för föreningen, två styrelsemedlemmar i förening eller ordförande och kassör var för sig

2. Utvidgning av §3

Föreningens medlemmar är boende i Bara med närområde

3. Tillägg i §5

Styrelsen utser inom sig kassör, sekreterare och valberedning


Vi bjuder på kaffe, te och våra berömda, goda kakor, dessutom lottar vi ut tre presentkort till våra lokala handlare bland deltagarna!!!


Tid: Måndagen den 7 november kl 18.00

Plats: Värbygården

Avgift: Gratis till medlemmar. Medlemskap kan köpas på plats (80 kr/hushåll och kalenderår)


Varmt välkomna!

Vi planerade att delta i skräpplockardagen som Håll Sverige rent utlyste till lördagen den 17/9. Vi beslöt att inte genomföra dessa planer utan nöjer oss med att ha städat Gröningen ordentligt efter Baradagen.

Det är Bara GIF som brukar arrangera dessa skräpplockardagar i Bara. De är många och har rutinerna klara och det var enkelt för styrelsen att ansluta sig till deras skräpplockning förra året. Nu krockar skräpplockardagen med Bara GIF-dagen, varför det inte blir någon organiserad skräpplockning i år.