Aktuellt

Årets informationshäfte är nu utdelat i hela Bara. Det märks på alla medlemsinbetalningar som kommer dagligen. Tack för ert förtroende och tack för att ni vill delta på våra arrangemang!

Som ni redan vet, årsmötet äger rum måndagen den 28 februari kl 19.00 på Spångholmsskolan (OBS!!!). Vi kommer att hålla oss till rådande restriktioner vid just den aktuella tidpunkten. Konkret information om detta kommer här på hemsidan innan årsmötet.


Vi bjöd in Sara Östberg, energi- och klimatrådgivare i bl. a Svedala kommun att hålla ett riktigt aktuellt Föredrag om att spara el i hemmet, solceller och hemmaladdning av elbilar.


Efter hennes information håller vi kaffe med massor av våra välkända, populära kakor och samtidigt påbörjar vi vårt årsmöte.


Verksamhetsberättelse och dagordning finns redan tillgängliga här på hemsidan, se fliken Förening - Verksamhetsberättelser.


Glöm inte kontakta styrelsen senast två veckor innan mötet med era förslag som ni vill skall tas upp för beslut.

Hjärtligt välkomna!

Styrelsen

Snart lägger vi i alla brevlådor årets program! Håll utkik!


Uppdaterat: 28 nov. 2021

Vi erbjöd oss vara länk mellan kommunpolisen och Baraborna i kampen mot inbrott.


Vi har fått polisens ”grannar mot inbrott” varselvästar.

Syftet är att när det är fara för inbrott i Bara, då ser vi till att synas, vi rör oss lite extra i byn. Ensam eller i grupper på två-tre personer tar vi några promenader dagligen i dessa varselvästar. Gärna på dagtid. Med eller utan hund. Så enkelt och inte mer.


Vi anser att det är enklast att promenera i sitt eget närområde som man känner väl. Kanske tillsammans med sina grannar/vänner. Vi indelade Bara först i 13 områden, som nu är reviderat till 15 områden, se nedan. Vi söker er från de olika områden i Bara att göra ”grannar mot inbrott” promenader. Ni är kanske några hundägare som kan anpassa sina befintliga rutiner till ändamålet. En liten insats kan betyda mycket för vår trygghet och säkerhet!


Mejla till baraborna@outlook.com. Uppge vilket område det gäller, samt ert telefonnummer, så tar vi kontakt!