Aktuellt

Uppdaterad: feb 3

Vi har beslutat hålla digitalt möte pga pandemin. Välkommen att delta! Maila ditt intresse och ditt telefonnummer senast 15 februari till baraborna@outlook.com. Vi kontaktar dig för att prova funktionen i förväg.


Du hittar alla handlingar till mötet såsom Dagordning, Verksamhetsberättelse och Ekonomirapport här under fliken Förening / Dokument&Protokoll /Verksamhetsberättelser.

Har du förslag som du vill att vi behandlar på årsmötet, lämna det till styrelsen skriftligt (t ex på mail) senast 10 dagar innan årsmötet, dvs den 12 februari.


Klicka runt på kartan där vi samlade en del historia om byggnader och platser för att göra det förflutna levande. Ni hittar mycket spännande här om våra underbara torpar, gårdar, handelshus, järnvägsstation, skolor, samt alla fornminnen precis utanför byn.


Kartan fungerar även i mobilen, använd den gärna när ni är ute på promenad.


Materialet är levande: tipsa oss om ni saknar något, eller hittar fel som bör korrigeras!


Det finns mycket mer att läsa under fliken, roa er med att läsa Allt om Bara!

Stort TACK till er, alla trevliga Baraborna som deltog på vår tipsrunda!

Ca 100 tipslappar har lämnats in. Kontroll och räkning av dessa blev färdig igår kväll. Idag kommer vi att dra lott bland de som hade rätt i alla frågor.


Vi ringer upp de lyckliga vinnarna för att överlämna priserna.


1
2
 
Om oss

En förening för alla oss som bor i Bara.

Barabornas intresseförening är en förening för alla oss som bor i Bara. Ideell förening sedan 1967 med syfte att bevaka, påverka och skapa trivsel för Baras invånare, samt tillvarata våra intressen.

Nyhetsbrev 

Prenumerera och håll dig uppdaterad.

  • Facebook

Copyright ©2020 All rights reserved