top of page

Trygghet – trivsel

Uppdaterat: 19 okt. 2021

Vår förening jobbar för trivseln i Bara. Det finns ingen trivsel utan trygghet; så vi stödjer kommunpolisen i sitt arbete med ”grannar mot inbrott”. Se hans information nedan.

Hej alla medborgare, den 23/10 kommer vi att hålla medborgardialog på Bara Kuben kl 12-13.


En av mina arbetsuppgifter är att jobba mot inbrott i vår kommun. Ett sätt att effektivt samverka mot inbrott är en bra grannsamverkan i sitt bostadsområde! Det är mycket effektivt! Jag önskar mer grannsamverkan i våra bostadsområden/ föreningar, det finns många gamla grannsamverkansområden som säkert behöver en nystart på grund av olika anledningar, nya skyltar mm.


Jag har tryckt upp gula reflexvästar som det står ”grannar mot inbrott” på. Jag har redan delat ut sådana västar till hundsällskap och grannsamverkansaktörer i Svedala tätort. Nu efterlyser jag liknande sällskap/entusiaster som kan bära dessa reflexvästar om vi ser en ökning utav bostadsinbrott i kommunen.


Om vi ser någon form av trend med bostadsinbrott så kommer jag att kontakta de som fått reflexvästar till att röra sig ute i ett visst område där risk för inbrott finns.


Kom gärna och besök oss den 23/10 , annars får ni gärna vinka in mig när jag är ute och patrullerar i områdena.


Med vänliga hälsningar

Paul Nilsson, kommunpolis Svedala
Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page