top of page

Vilken otrolig dag som väntar Baraborna den 27 augusti!!!

Uppdaterat: 24 juli 2023


Förberedelserna är i full gång inför årets största event: Baradagen, som vi arrangerar tillsammans med Bara GIF! Denna dag utgår vi från Baras tätortsslogan ”Upplevelser för alla”.

Ett smakprov på allt som väntar denna dag: Tivoli, hoppborg, ponnyridning, käpphästtävling, marknad, loppmarknad, levande musik med möjlighet till dans, lekar, korvgrillning, lotteri.

Dessutom stora ytor för era picknickfiltar till vila och umgänge. Det blir m.a.o. full rulle!


Vi tackar för våra sponsorer:

Våningen o Villan som sponsrar hoppeborgarna och välkomnar alla barabarnen, samt Brinova sponsrar levande musik och dans till Baraborna!


Bara GIF kommer att stå för korvgrillningen, och de ser till att ingen behöver gå hungrig.


Samtliga föreningar i byn är inbjudna för att visa upp sig och erbjuda prova-på aktiviteter för både barn, vuxna och äldre.


Dansbanan kommer att vara en viktig plats med uppträden och uppvisningar. Från kl 15.00 höjer vi stämningen med levande musik och bjuder upp till dans!


Bredvid dansbanan arrangeras ”marknadsgatan” med trevliga marknadsbord. Vi hyr dessa för 150 kr till er som vill sälja era hantverk, matprodukter, konst mm. OBS! Ni måste anmäla er i förväg. Skicka mail till: baraborna@outlook.com eller kontakta Anette Lindskog Åhman, 0707 41 22 08.


Vi har utsett ett område intill Banvägen till loppis eftersom flera Barabor har önskat det. Det behövs ingen föranmälan för att sälja där.


Sist men inte minst: ni kan ta en promenad även bort till Killehuset där anordnas Motordagen från kl.: 13.00 med häftiga bilar, motorcyklar och mopeder!
留言


bottom of page